![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
AWANS | INFORMACJE | FORUM | Dla nauczyciela | Dla ucznia | LOGOWANIE |
Korepetycje :
Korepetycje i lekcje - szukam nietypowych itp.
Praca maturalna
Autor: kasiczka163@wp.pl (IP zapamiętane)
Data: 20 paź 2012 - 18:03:16 Mam do sprzedania pracę: Motyw cierpienia w literaturze różnych epok. Do tego: bibliografia, konspekt, ramowy plan wypowiedzi, kartka z cytatami. DODATKOWO dla pierwszych osób: Literatura przedmiotu i podmiotu: skany i forma papierowa! Praca oceniona na 100%, mogę dodać jeszcze przykładowe pytania oraz prezentację multimedialną! Zwykła prezentacja: 50 zł dodatki do uzgodnienia ![]() Re: Praca maturalna
Autor: donata28 (IP zapamiętane)
Data: 16 lis 2012 - 18:31:04 A ja mogę pomóc przy pisaniu pracy maturalnej, ktoś chętny? ![]() ![]() szamba szczelne! Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2012-11-16 18:32 przez donata28. Re: Praca maturalna
Autor: protson30 (IP zapamiętane)
Data: 28 lis 2012 - 18:02:48 też się polecam jak coś ![]() ![]() Re: Praca maturalna
Autor: ania0023 (IP zapamiętane)
Data: 29 lis 2012 - 12:18:09 Nie polecam kupowania prac maturalnych. Moi znajomi dobrze na tym nie wyszli. dermatologia estetyczna warszawa Re: Praca maturalna
Autor: elwirkaa1 (IP zapamiętane)
Data: 03 gru 2012 - 00:11:51 a tam! jak miał ktoś dużo punktów to można kupić ![]() Chciałem żyć i żyłem, a jednak miałem obiektyw samyang przeczucie, że zdecydowanie nie powinienem był być. Re: Praca maturalna
Autor: comforthelp (IP zapamiętane)
Data: 03 gru 2012 - 18:07:30 Bogaty zbiór prac maturalnych udostępnię GRATIS.
comforthelp@poczta.fm Re: Praca maturalna
Autor: testy7 (IP zapamiętane)
Data: 14 sty 2013 - 21:26:17 Pracujesz, nie masz czasu ani siły na zadania domowe- dobrze trafiłeś smiling smiley
PRACA Z POWER POINTEM TO MOJA PASJA !!!!!!! REFERATY itp. WYKONAM TANIO, SZYBKO I PROFESJONALNIE RÓŻNEGO RODZAJU PREZENTACJE MULTIMEDIALNE. WYKONAM : -PREZENTACJA FIRMY -PREZENTACJA NA ZALICZENIE PRZEDMIOTU -PREZENTACJA NA SZKOLENIE, KONFERENCJE - CV W FORMIE PREZENTACJI - PREZENTACJĘ NA OBRONĘ - PREZENTACJĘ PRODUKTU - PREZENTACJĘ WESELNĄ - SZABLONY PREZENTACJI - PROSTE STRONY HTML - REFERATY 100% zadowolenia!!!! KAŻDA PREZENTACJA JEST INNA- WYJĄTKOWA- NIE ZNAJDZIESZ TAKIEJ SAMEJ W INTERNECIE. KONTAKT: cool_6@tlen.pl Re: Praca maturalna
Autor: molek (IP zapamiętane)
Data: 18 sty 2013 - 16:58:09 U nas w szkole jak chodziłam jeszcze i się uczyłam ![]() Re: Praca maturalna
Autor: Pomocny_alex (IP zapamiętane)
Data: 14 sie 2013 - 10:53:53 Ministerstwo powinno coś z tym zrobić, aby nie można było kupować prac.
Polecam http://auto-pomoc-warszawa.pl oraz zapraszam na moją stronę o motoryzacji: motoklimat Re: Praca maturalna
Autor: Pisanie-Prac (IP zapamiętane)
Data: 30 mar 2014 - 10:14:10 Pomożemy w napisaniu pracy - zgłoś się do nas ![]() Poniżej namiary ![]() tel. 780 056 336 GG 49380259 w godzinach od 9.00 do 21.00. Najlepsze garnki i noże ceramiczne - [royaltyline.pl] Szukasz mebli metalowych, szaf metalowych dla szkoły/firmy - Sprawdź naszą ofertę [complexmeble.eu] Załóż firmę w wirtualnym biurze w Krakowie [krakowski-adres.pl] Re: Praca maturalna
Autor: ina.kaina (IP zapamiętane)
Data: 19 wrz 2014 - 12:19:19 Ja mogę kogoś poratować tematem : Motyw wędrówki w motywach literackich różnych epok ![]() ![]() Re: Praca maturalna
Autor: monianow (IP zapamiętane)
Data: 29 lis 2014 - 10:05:36 Hej wszystkim. Zgadzam się z opiniami, że obrona zakupionej pracy to żadna przyjemność. Jeśli ktoś chodzi na lekcje, to jest w stanie napisać dobrą pracę samodzielnie. Re: Praca maturalna
Autor: madziak879 (IP zapamiętane)
Data: 06 gru 2014 - 13:14:55 Cześć, jestem Magda. Przede mną matura i nie wyobrażam sobie, bym miała kupić gotową pracę. Trzeba być bardzo leniwym, żeby nie być w stanie napisać pracy samodzielnie. Re: Praca maturalna
Autor: extracassie81 (IP zapamiętane)
Data: 19 gru 2014 - 20:39:26 Podpisuję się pod powyższymi opiniami. Pracę maturalną napiszę w 100 % samodzielnie. Po pierwsze - od zawsze lubiłam dłuższe formy wypowiedzi, a po drugie, pisząc pracę wzbogacę swoją wiedzę, potrzebną do matury pisemnej. Re: Praca maturalna
Autor: TheodoreQWE2429 (IP zapamiętane)
Data: 28 gru 2014 - 14:47:23 Co prawda nie jestem zainteresowany kupnem pracy maturalnej, ale ciekawy jestem ile czasu potrzeba na napisanie takiej pracy. Ile czasu Wam to zajęło? Myślicie, że da się ją skończyć w tydzień? Re: Praca maturalna
Autor: urasek (IP zapamiętane)
Data: 21 kwi 2015 - 14:36:48 Dla mnie kupowanie pracy maturalnej jest nonsensowne. Rozumiem, że mozna poprosić o pomoc, w końcu nie wszyscy są orłami, ale kupowanie to bardzo wątpliwe moralnie zachowanie i szkodzące samemu uczniowi. Re: Praca maturalna
Autor: grzegorzu193 (IP zapamiętane)
Data: 23 kwi 2015 - 21:41:31 Myślę, że da się napisać w tydzień, mnie to zajęło ok. 3-4 wieczorów, ale trzeba to mieć już niejako poukładane w głowie. Lepiej nie czekać do samego końca. Re: Praca maturalna
Autor: jualobataborsi (IP zapamiętane)
Data: 27 lip 2017 - 17:35:11 Thank you for providing information from your website. On of the good website in search results
obat aborsi jual obat aborsi aborsi cara menggugurkan kandungan terima komputer bekas terima komputer kantor sprinkler pertanian alat pertanian pertanian alat sprinkler pertanian obat penggugur kandungan hosting murah |
O Profesorze - Napisz do Nas - Reklama - Regulamin - Polityka prywatności - Najczęściej zadawane pytania -
Zgłoś błąd
![]() |
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies.
Dowiedz się więcej.